vafan

Förlåt, kom inte på nån sämre rubrik. Och förlåt, jag har inte orkat blogga på ett tag, och när jag orkat har jag inte haft lust. Det blir inget att hurra för nu heller. Jag orkade aldrig åka till Stockholm och vara med på inspelningen av Gåsmamman 4. Och jag har blivit av med min lägenhet, senast 12e augusti måste jag flytta. Dock har jag en annan på g, en bättre, som jag står etta på och har tackat ja till, så väntar bara på besked.😊 Problemet är att jag inte orkar existera nu, så hur fan i helvete ska jag orka flytta? 

Jag har bokat frissan 29e också, men mår jag som idag är det bara att glömma. Mina revben gör så ont att jag vill dö varje sekund. Varje andetag och varje steg jag tar, känns som... Kan inte beskriva. Just revbenen har också fått ta emot mycket våld i sina dar. Det här är det värsta hittills. Jag vill bara bli nedsövd. Det gör så jävla ont. 

Vi ska ja nåt möte med kommunen också, jag och mamma. Jag, mamma, läkare, sjuksköterska, försäkringskassan och någon kommun-nisse. Tillsammans ska det planera för mina behov, eftersom jag behöver hjälp med handling, mat, städning, tvätt, dusch osv osv osv. Snart behöver jag väl hjälp att andas också... Förlåt att jag är negativ och nere men inte en enda människa hade kunnat vara annat precis just nu!!! !!!!!! Tro mig, det finns gränser!! HÄR går MIN!!