Knöl bakom örat 👂

Hej kära ni! Jag ska försöka att blogga nu utan att somna. Ehm... Jag har haft två väldigt bra dagar, måndag och tisdag. (🎉🎉🎉🎉!) Jag mådde 5/10, och jag ska förtydliga att min lilla måendeskala går från 1 (=så dåligt det bara går att må) till 10 - och 10 är NORMALT mående. Alltså inte "det bästa jag någonsin mått" utan som sagt normalt, inget att klaga på. Så jag mådde ju fortfarande långt från okej dom här två dagarna, men eftersom jag legat i sängen så länge och mått 2, så blev det ändå stor skillnad! Jag var uppe, diskade, städade, bakade och gick till och med en promenad! Men det bästa av allt var att jag orkade ha ljud på, kolla på film och sånt som inte går annars. Så jag är superglad för dessa dagar!

Idag har jag backat till 3 tyvärr. Men istället för att deppa över det tänker jag glädja mig över dom dagarna jag fick!! Det var fucking fantastiskt!!! Jag fattar inte, folk som mår NORMALT hela tiden, eller ännu bättre, att dom inte är ÖVERLYCKLIGA?!?!😀 Det ska jag vara. När jag mår 10/10, shit asså. Champagnefrukost varje morgon!🥂 Men som sagt, 3 idag. Lite soffa, lite säng. Tittade lite på tv i morse men mellan 12-16 låg jag i sängen helt tyst. Ingen tv, ingen pod. Bara jag, den tickande klockan, vindens susande utanför fönstret och mina små andetag.😊 

I natt förresten trodde jag att jag brutit örat! Jag har länge känt att det gjort ont när jag legat på vänstra örat, men har trott att det är för att det liksom viker sig på nåt sätt. Men nu gjorde det verkligen ont och det kändes som att jag brutit det, om man nu kan bryta örat😂 Jag kände efter på det och klämde och böjde men hittade inget men så kände jag bakom, liksom bakom örsnibben, och där sitter en stenhård rund bulle i storlek med en ärta typ! Och den gör så satans oooont! Kände bakom andra örat också och där var det inget. Usch! Det var så äckligt och tänkte först att det var en gigantisk finne, men när jag lyckades fota det så såg jag att det inte var det utan det ser helt enkelt ut som att jag har en ärta innanför huden bakom örat. Den måste BORT! Den gör ont och den sitter i vägen för örhängen och den gör att jag inte kan ligga på den sidan. Så ja. Sammanfattningsvis: Jag måste gå till min kära husläkare så han får titta på den och säga hur man bäst tar bort den. 👍 Bara det att det är lättare att få tag på Stefan Löfven än min läkare.😊 Men men.

Nu ska jag försöka duscha. I helgen kommer mammi,  sa jag det? Mys! ❤