Njut när ni mår bra

Jaha ja. 9e september 2018 och valdag. Jag är så glad att jag förtidsröstade för idag mår jag sämre (är så äckligt trött på att behöva säga det) än på flera dagar. Har ju ofta ups and downs men idag har jag mått dåligt från morgon till kväll och har inte ens orkat gå ner med soporna som står och stinker i hallen. Jag skulle ju komma ner och kunna kasta dom, men jag skulle inte komma upp igen. Aldrig. Aldrig i hela mitt liv😂 Jag är så vinglig och så svettig och så törstig och så utslagen så det är fanimig inte klokt. Passar på att blogga nu när jag mår aningen bättre, för det hade aldrig gått annars. Jag somnade förresten på badrumsgolvet en halvtimme när jag hade duschat. Det ni. Det tar på krafterna att duscha😂 Suck. SUCK. 

Och kommer vi nånstans i detta? Ja. Vi (jag, mamma och läkaren) tror ju fortfarande detta beror på Fluoxetinen eftersom symtomen startade efter höjningen från 20 till 40 mg. Vi sänkte till 30 mg men då inget hände har vi nu nollat dosen i två dagar för att få ner koncentrationen ordentligt. Men det är svårt då halveringstiden är extremt lång på Fluoxetin, den finns kvar i kroppen flera VECKOR efter att man slutat ta den. Men vi får se. Idag är första dagen jag är helt utan. Och mår som sagt ändå jättedåligt. Och är livrädd för att bli deprimerad igen. Så öööööh. 

Så är läget. Blev ni klokare? Nä, inte jag heller. Men nu är det i alla fall september och snart mysig höst! Tjoho! På onsdag kommer min mamma hit och ska följa med till sjukhuset. Och mormor ska hjälpa mig putsa fönster😂 Sånt får man inte glömma. Men nu ska jag fortsätta kolla på valvakan och förhoppningsvis är det så tråkigt så jag somnar. Och smaska Kexchoklad. Godnatt på er och NJUT AV VARJE DAG NI MÅR BRA, SNÄLLA GLÖM INTE DET!!! ❤