Måndag 24e september

Måndag 24e september, en stor dag. Jag hade denna dag som delmål i min träning. Jag skulle nämligen börja på Friskis i augusti och kombinera det med simningen. Meeeen... Nu blev det ju inte så. Men men. Lika glad för det är jag😂 Nemen jag får helt enkelt skjuta på det tills jag blir frisk. 

Igår vid lunch började jag må riktigt dåligt. Vid två-tre blev det så illa att jag blev jätterädd och frågade min syster om jag inte kunde få komma dit. Och såklart fick jag det, min älskade bästa finaste syster vad jag är glad att jag har dig. Dig och din underbara kille.❤ Och så passande var även pappa i stan, som precis kommit för att hälsa på syster med familj, så han kom och hämtade mig!❤ Så där låg jag någon timme på soffan, jättedålig men lugn och trygg. Sedan började jag må bättre och åt supergod mat och hade en jätterolig kväll med min älskade familj! 😍 Tack för att ni finns.

Så nu är jag hemma igen. Har jag sagt att mitt kylskåp gått i graven? Dom ska i alla fall komma och fixa det under dagen idag, men jag var tvungen att gå upp tidigt och be om skjuts hem eftersom jag inte vet när dom kommer... Så ja. Hemma. Duschat. Ätit frukost. Och nu börjar jag må riktigt dåligt igen. Faaaaaaaaaaaaaaaan. Ska försöka måla naglarna ändå för jag VILL. Skiter i att händerna skakar. Skulle gått en promenad också men vi får se. Pappa kommer i alla fall hit och sover någon natt och hjälper mig måla mm innan han återvänder till storstan, LÄNGTAR! Mysigt med pappahäng!😍 

Ha en fin dag, jag ska göra mitt bästa jag med. ✌