Höstmys eller höstkaos?🍁🍂


Hej kompisar och vänner och eventuella ovänner. Jag har mått lite bättre i två dagar nu (och med bättre menar jag bättre än katastrof), och blev då nästan lite manisk. Jag blev så himla glad och taggad på nåt sätt så jag köpte en höstjacka, höstskor, mössa och vantar. Inget konstigt med det för det var planerat att jag skulle köpa. Men det var inte allt. Jag beställde en parfym på nätet. Jag köpte en ny handväska. Jag köpte massor av inredning. Jag köpte växter. Jag köpte färg, spackel, markeringstejp, penslar och slippapper för att börja måla om väggen. Jag köpte en bok, två böcker. Jag kastade alla schampo- och balsamflaskor och köpte nya. Och jag lämnade dessutom tillbaka jackan och köpte en annan. För att sedan lämna tillbaka även den och köpa ännu en annan. För att slutligen lämna tillbaka den och inse att jag blivit helt knasig i huvudet. 

Så nu sitter jag i min soffan. Ser mig omkring. Är så lycklig och glad för alla fina saker men vet också att jag verkligen inte hade råd egentligen. Det är inte så att jag tagit något på avbetalning eller så, men pengarna kommer definitivt inte räcka hela månaden. Och jag har inte ens betalat räkningarna. Det här är INTE likt mig! Så här skulle jag aldrig göra och har aldrig gjort det tidigare heller! 

Ååå...😭 Fan också. Vad är det som händer? För nu mår jag lika dåligt igen som i förrgår. Ligger och skakar i soffan. Jag kanske helt enkelt är så less på detta att min hjärna fick fnatt? Eller är det så att jag är så rädd att försvinna att jag tänker att jag lika gärna kan... Slösa. 

Nä. Fy. Inte fan vet jag. Hörrni, jag går och duschar nu. Hoppas ni mår bra. Höstkram 🧡🍁