Check! Check! Check!


Hörrni! Alla listor är AVBOCKADE!😎 Allt är klart nu, allt. Förutom mat och smink och sånt smått som jag behöver imorgon bitti, men det slänger jag bara ner i ryggsäcken sen. Och nej, jag ska inte sno mormors och morfars mat om någon trodde det, utan det är Cola som dom inte dricker, smör och ost som bara jag äter osv. 

Dagen har varit hetsig! Jag har packat och packat och packat, förberett och fixat och klurat. Varit i stan med mormor och köpt skitfina utemöbler till balkongen, som blev min födelsedagspresent! Tack älskade du, jag kunde INTE fått en bättre present!❤ Sen klämt in veckans sista simning också såklart, och det blev sista gången inomhus för på lördag öppnar dom utomhusbassängen! Tjoho! 

Så nu sitter jag här, i en stol på mormors altan. Klockan närmar sig åtta, det är sol, varmt men lite svala vindar. Mormor är inne hos grannen och dricker vin. Jag har lite blandade känslor. Jag är så sjukt glad, lättad och lycklig men lite skamsen också. Jag har inte varit världens trevligaste. Jag måste gottgöra på nåt sätt. Helt klart. Men jag hoppas också dom förstår. Nu tänker jag i alla fall bara njuta resten av kvällen. Njuta av min sushi, att allt är klart och att jag kan andas igen. Imorgon klockan nio är det dags.❤