Ett nytt liv!


HEJ! Till att börja med: Jag har ingen dator. Så det kommer bli mobilblogg ett tag framöver. Och det gör ju inget eftersom kameran är så satans bra på min nya mobil, dock är det lite jobbigare att skriva på mobilen, samt så har jag lite mindre kontroll över bildernas storlek och placering mm. Meeen går det bra för er så går det bra för mig!👍😁 

Så! Jag har kommit i ordning i mitt nya (egna!) hem och livet leker! Jag är så glad nu och mår så bra nu att jag inte ens minns när jag kände så här senast. Jag har liksom ett inre lugn som jag inte upplevt utan piller på åratal... Åh, vilken lycka...! Flytten gick förresten över förväntan. Jag fick hjälp av pappa och min farbror som kämpade och slet som fasiken! Dessutom stannade båda kvar både flyttdagen och dagen efter för att hjälpa mig montera, installera och få allt på rätt plats. Och som ni ser på bilderna blev det ganska bra!😍 Och TV, Apple-tv och bredband fungerar som det ska! Tjoho!

Och igår fyllde jag år!😃🎈28 år har man knasat runt nu, fast egentligen är jag bara 18 eftersom jag räknar bort åren med J. Så ni vet. YES, nu är jag myndig!😂 Hur som helst, jag hade en jättefin födelsedag. Dagen spenderades i fina Högbo med en kompis där det blev sol och bad! På kvällen åt jag sushi, sommarbakelse, tittade på film och bara NJÖT AV LIVET. 

Så ja. Så är läget. Glad tjej, helt enkelt. Imorgon drar jag till Spanien, eller på lördag menade jag, men imorgon drar jag till Stockholm och sover hos fader några få timmar innan planet går. Det ska bli så SJUKT nice och jag fattar inte att det redan är dags, jag som längtat hela vintern... Galet. Så nu ska jag packa det sista, ta en dusch och sen käka lite innan det är dags att sova.😊 (Nu lät det kanske som att jag åker själv haha, men det är jag och papput som drar!)

Ja, jag vet inte vad mer jag ska säga. Det jobbiga är över. Och jag visste att det skulle bli bra men inte så här bra... Det är så jag får nypa mig i armen. Men jag kommer nog ner på jorden snart igen ska ni se!😂 Jag hoppas kunna blogga från Spanien, men om inte hörs vi när jag kommer hem! Sommarkram på er!❤☀️🌴

(PS: Jag har inte riktigt koll på hur långa stycken det blir när jag skriver från mobilen, så ni vet fall vissa blir längre och andra kortare.)