Omgiven av idioter

Såg ni på Nyhetsmorgon i morse? Thomas Erikson gästade och pratade om sin nya bok; "Omgiven av idioter". Just den har jag framför mig nu och jag ska verkligen försöka läsa den, för det är spännande med olika personlighetstyper och hur vi fungerar tillsammans och påverkar varandra. 🤓 Röd, gul, grön eller blå - vilken personlighetstyp tror ni jag är? Återkommer med svar😊

Närå, inte alls meningen!

...att nattlinnet skulle matcha trosorna!😄 Men visst är det fint? Extra fint till solbränna, men funkar säkert till ljusblå vinterhy i vinter också.😊 Köpt på Lindex, dock för några veckor sedan så vågar inte lova att det finns kvar. 

Jag har för övrigt (för första gången sedan jag flyttade in) inte gått utanför dörren på hela dagen. Jag har varit så sjuuukt trött och haft ont i kroppen. Vet inte vad detta är, och ja, jag vet att man alltid mår bättre av att röra lite på sig och få frisk luft. Men nu blev det inte så idag. Så kan det va ibland. Och så måste det få vara ibland, bara det inte blir för ofta och för länge. Imorgon SKA jag iväg och simma hur fasen jag än mår!!!