Im in the pride of my life 😌

Kommer ni ihåg "Jävla mumintroll" som jag skrev? Idag är det exakt 9 år sedan det hände. Bakom den här dörren, på Silja Galaxy. 

Men jag lever! Och jag har gått igenom enormt mycket svårare saken än just den händelsen, men ändå. En av sakerna jag bär i min ryggsäck som skaver i röven då och då. Men nu ska jag inte prata mer om det för jag har haft en bra dag! Eller, inte jättebra rent mående-mässigt (?) men jag har varit med syster och älskade N och L och det var supermysigt! Jag hade ont i min kropp och mådde väl 4/10 men det är så underbart att vara med de, särskilt N, man blir glad i hela kroppen. Hans ordval, funderingar, frågor, hans omtänksamhet och nyfikenhet - det är det coolaste jag varit med om på alla sätt och vis! Att få följa hans utveckling i den rasande farten det går i... Det är det finaste. Någonsin. Gah! Älskar dig så jag blir alldeles tokig, mitt hjärta❤ Egentligen är han min.😍😂

Just nu lyssnar jag på MGMT, Time to pretend. Hörde den för 9 år sedan. Får fortfarande rysningar.😌 Och med den färsk i huvudet ska jag hoppa in i duschen och lägga mig i badringen. YOLO!