Lucia! 👰

Fast det där var nog en brud, vid närmare eftertanke😂 I rubriken alltså. Jag är så glad för jag mår bra ( med mina sjuk-mått mätt) idag!! Knäpp som jag är hade jag till och med förberett kvällen innan med fjärrkontrollen bredvid sängen så jag bara kunde knäppa på 2an klockan sju. För då är det Lucia! Så fint och så mysigt. Tradition sedan 1999. 😏🤶🎅 

Hoppas ni haft en fin Luciadag!

På dåligt humör 😔


Hej hoj. Idag är jag på dåligt humör. Vet inte om det beror på att det är tisdag (hatar tisdagar) och supertråkigt väder eller om det bara är en dålig dag. Jag mår ganska bra, typ 5/10, men behöver ändå vila med jämna mellanrum. Hur som helst har jag i alla fall fixat en superfin gran till min lilla lya!🎄 Plast visserligen och liten (150 cm) men man kan göra även plastgranar fina! Jag ville ha vita, guld och typ beige/orange/brons-kulor både matta och icke matta. Och jag hittade det jag ville ha! Och så hängande smala glitterremsor på det och en ljusslinga. Julstämningen höjdes till max nu kan jag säga. Och nu ska jag inte köpa nåt mer heller för pengarna är slut och både mor och far har slut i plånböckerna så det blir att äta vatten och luft fram till den 19e. 

Och annars. Jo jag städade som en idiot igår. Och fixade naglarna. Så är ganska trött nu. Har även träningsvärk och tio nya blåmärken. Nä nu måste jag vila igen, det här blev ett dåligt inlägg. Vi hörs. 

Im in the pride of my life 😌

Kommer ni ihåg "Jävla mumintroll" som jag skrev? Idag är det exakt 9 år sedan det hände. Bakom den här dörren, på Silja Galaxy. 

Men jag lever! Och jag har gått igenom enormt mycket svårare saken än just den händelsen, men ändå. En av sakerna jag bär i min ryggsäck som skaver i röven då och då. Men nu ska jag inte prata mer om det för jag har haft en bra dag! Eller, inte jättebra rent mående-mässigt (?) men jag har varit med syster och älskade N och L och det var supermysigt! Jag hade ont i min kropp och mådde väl 4/10 men det är så underbart att vara med de, särskilt N, man blir glad i hela kroppen. Hans ordval, funderingar, frågor, hans omtänksamhet och nyfikenhet - det är det coolaste jag varit med om på alla sätt och vis! Att få följa hans utveckling i den rasande farten det går i... Det är det finaste. Någonsin. Gah! Älskar dig så jag blir alldeles tokig, mitt hjärta❤ Egentligen är han min.😍😂

Just nu lyssnar jag på MGMT, Time to pretend. Hörde den för 9 år sedan. Får fortfarande rysningar.😌 Och med den färsk i huvudet ska jag hoppa in i duschen och lägga mig i badringen. YOLO!