Nattblogg

Godkväll/godnatt på er!🌜 Det fick bli ett sent inlägg idag, hade tänkt skriva tidigare men somnade på soffan och sen skulle jag städa lite som jag inte orkat på två veckor. Och ja, sen blev det inte av helt enkelt. Men nog om det, jag behöver väl inte förklara mig 😂 Just nu är klockan typ halv ett, och förmodligen ett när jag skrivit klart detta. Jag sitter i min säng, det är kolsvart förutom min lilla fina men bländande nattlampa. Balkongdörren står vidöppen men det är alldeles knäpptyst ute. Och inne. Jag kan inte sova. Och det är en av biverkningarna jag har nu efter att dosen av Fluoxetin dubblats. 

Ni som läser regelbundet vet ju att jag till en början hade mycket psykiska biverkningar som... Ja. En enda stor känsla av total hopplöshet. Jag sammanfattar det så just nu. Men det höll "bara" i sig drygt två veckor (halleluljah) så nu mår jag jättebra igen! Blev lite nojig efter förra inlägget att jag ropat hej för tidigt, men nu har det hållit i sig tre dagar så nu är det verkligen över! Nu har jag bara några (i och för sig rätt påtagliga) kroppsliga biverkningar kvar, och dom tänkte jag beskriva lite närmare nu. Eller beskriva och beskriva, men rabbla upp dom åtminstone. 

Mina biverkningar av Fluoxetin 40 mg (×1):
  • Sömnsvårigheter 
  • Håravfall (återkommer till det)
  • Förändrad smak 
  • Minskad aptit
  • Frossa och sjukdomskänsla 
  • Trötthet och utmattning
  • Värmevallningar 
  • Utslag och klåda i ansiktet
  • Täta urintömningar (snyggt uttryckt va😂)
Men jag är i alla fall glaaaaad!😄 Så ja. Men det är inte så farligt som det kanske låter, jag klarar det ganska bra. Jag ligger ju mycket på soffan och så men försöker ändå gå en långpromenad om dagen. Och så lite influensa-känsla på det, så jag är ju inte superpigg. Men det jobbigaste är att jag (som i detta nu tillexempel) har så svårt att somna OCH att jag har väldigt lite hår kvar. Mitt blonda fina hår är borta nu.😭 Det som funkar bäst (även om det låter konstigt) är att dra allt bakåt och ha toffs. Har jag det utsläppt ser det bara sorgligt ut. Som ett naket träd på vintern med bruna grenar. Det här är nästan det som plågar mig mest och alla som känner mig vet att utseendet är viktigt för mig... Jag ska fundera lite. Eventuellt ska jag skaffa hairtalk. Eller färga brunt  och klippa till käkbenen. Vad tycker ni? 

Åh.. Nu blev det mycket. Jag som bara skulle skriva hej och godnatt. Men nu vet ni läget i alla fall. Gävle Stadsfest är förresten igång och jag ska eventuellt masa mig dit med en kompis imorgon om jag har ork. Förmodligen inte. Måste kanske vara så tråkig att spara krafterna till att tvätta. Jag bor ju högst upp och har ingen hiss så nu när jag är klen är det extremt jobbigt att ta sig upp för trapporna. Och något bad o sol har det inte blivit på länge heller, men ska jag vara helt ärlig gör det ingenting. Jag är nöjd om man säger så.😄 Men ok. Färdigbabblat. Hoppas ni sover gott, jag ska också försöka nu. Puss puss😊😘