In och ut på sjukhus🏥😔Suck. Och hej. Jag blir sämre och sämre kan jag säga. Det konstiga är att det kommer i intervaller typ, så ibland kan jag sitta upp, prata, skratta, äta, titta på film, duscha osv och sen blir jag svettig, illamående och så trött att jag knappt är kontaktbar. Och så den här jävliga "sjukdomskänslan" som är så svår att beskriva, men hög feber är nog det närmsta jag kan komma. Känslan alltså. Här inte feber. Så...Ja. 

Har sms:at mycket med min mamma som kan mycket om sånt här, men det är svårt att beskriva hur man mår i text, så när hon fick se mig helt utslagen och med röda utslag i hela ansiktet drog hon med mig till akuten. Blev inlagd ganska fort på AVA, men vistelsen där blev kort. Dagen efter blev jag hemskickad av Ismail - en hetsig, stressad, nonchalant jourläkare med motiveringen att alla prover och vitalparametrar (puls, blodtryck, andning, temp) ser bra ut. Men det hjälper ju inte mig. Jag mår fortfarande lika dåligt. Och allt var inte okej heller, jag hade mycket lägre blodtryck än jag brukar och vilopuls på 90, vilket jag aldrig heller har annars. Dessutom glömde dom ta bort min pvk. Men nu orkar jag faktiskt inte skriva mer. Ville bara uppdatera er lite. Kram och hoppas ni mår bra💐 

Ps: Min kloka mor (som är farmaceut) tror att mitt mående beror på en obalans mellan mina mediciner, att dom "krockar" eller att jag fått mer än vad jag tål av det ena eller det andra. Hon håller på att ringa runt nu och sprida sin teori till både neurolog och psykiater. Så vi får se... Personligen skiter jag i vad det är bara det försvinner.