Välkommen till min nya blogg!

 
Jamen välkommen till min nya blogg då! Det är med skräckblandad förtjusning jag startar den här bloggen. Jag ska nämligen inte bara skriva om mitt vardagsliv, utan även berätta om allt jag varit med om. Allt dåligt alltså. Det har jag aldrig gjort förut. Men jag har alltid tänkt att någon gång måste jag göra det. Och "någon gång" är nu. Det har alltså pågått under nio års tid och nu (ett halvår efter att jag är "fri") känner jag mig redo att skriva av mig, dela med mig och få ut all skit ur min hjärna. Jag kommer ju fortfarande att bära med mig det här livet ut, men min förhoppning är att ryggsäcken kanske blir lite lättare att bära om jag har fått skriva ner det. Och vet att andra vet. Och vet att andra vet att jag vet att det inte är bra. Jag borde ha gjort något tidigare och inte låtit det gå flera år. Men tyvärr går inte tiden att spola tillbaka, gjort är gjort, men nu ska det ut. 
 
Jag är lite rädd faktiskt. Jag startade den här bloggen 10:e november och sedan dess har jag startat och tagit bort den typ 18 gånger. Ändrat i text, ändrat bilder, ändrat adress. Jag är rädd att folk ska tycka illa om det jag skriver. Jag är rädd att fel personer ska läsa min blogg. Sen skäms jag lite också. Eller ganska mycket. Jag skäms över det jag varit med om. Sen är det inte bara skönt att skriva utan jobbigt också. Alla känslor rivs ju upp och det blir som att uppleva allt igen. Jag håller just nu på att skriva den första berättelsen och efter bara ett stycke så gråter jag så mycket att jag inte ser vad jag skriver. Så det kanske inte kommer såna här berättelser varje dag, utan jag kommer skriva när jag vill och orkar. Och dom kommer inte i ordning heller, alltså från 2008-2017, utan jag kommer hoppa lite fram och tillbaka. Börjar eventuellt med det värsta. Egentligen skulle jag vilja sätta 18 års åldersgräns på min blogg, men det vidriga är att det finns så många tjejer som är så mycket yngre som redan råkat ut för liknande saker. Fy fan.
 
Som ni kanske listat ut handlar det hela om en dålig relation och jag skriver mestadels om mitt ex som jag i bloggen valt att kalla för "J". Jag kommer att förvarna innan varje berättelse så att de som inte vill läsa kan hoppa över. För övrigt är statusen på mig just nu singel, sjukskriven och bosatt hemma hos mormor. Härliga tider! Men det är på väg att bli bättre och ni får följa varje steg jag tar. Så jag hoppas att ni inte bara vill följa med mig bak i tiden utan även FRAM! Välkomna för tredje gången och vill ni läsa mer om mig gör ni det under kategori: "Det här är jag". ♥
Blogg.se

Lycka till med din nya blogg!

Oskar

Du är en kämpe! Keep it up och det kommer gå jättebra för sig i livet =]
Kram

Svar: Tack snälla du!
Fröken Svårs dagbok

Anonym

Nu blir allt bara bätter
och bättre, ska du se. En sådan innerlig tur att du slapp honom. Stor kram!

Svar: Ja verkligen. Kram!
Fröken Svårs dagbok

Lina

❤️❤️❤️