Natt igen

 
...och så sitter jag här igen alldeles för sent. What the fuck. Jag kan inte sova helt enkelt. Jag ligger och vrider mig tills framåt sjutiden på morgonen och då kan jag ju lika gärna vara uppe. Men jag ska styra upp det här. Snart. 
 
Berättelse nummer två har stått stilla två dagar nu, för det svider så jävligt att skriva den. Jag kan nämligen inte bara skylla på andra här, utan jag har även mig själv att skylla. Usch, pinsamt. Fast jag skrattar när jag skriver också för det är så absurt alltihopa. Men nog om det. Den kommer. Var så säkra.
 
Förresten... Det skulle ju vara trevligt med lite bilder i bloggen. Men för tillfället händer det ju inte jättemycket samt så har jag ingen kamera. Jag fick ju en jättefin av J i födelsedagspresent, men den tog han tillbaka några dagar senare. Jag får helt enkelt önska mig en ny i julklapp av min kära fotograf-pappa! Nu snarkar morfar så jag nästan behöver öronproppar och jag sitter vid datorn med en ostmacka redo att fortsätta se Gåsmamman. Älskar mitt liv! 
 
#osammanhängandeinlägg
Kristina Svedell

Du skrivet så otroligt berörande, Mandis. Så bilder behövs egentligen inte. Kram!

Kristina Svedell

Du skrivet så otroligt berörande, Mandis. Så bilder behövs egentligen inte. Kram!

Svar: Tack snälla! Kram!
Fröken Svårs dagbok